O nas
Cukiernia Małgosia powstała w 1995 r. w Radzyminie. Została założona przez Małgorzatę Roguską, która rozpoczęła produkcję we własnym domu, aby obecnie po ponad dwudziestu latach wraz z rodziną zarządzać dużą, wciąż rozwijającą się firmą.
Liczy się dla nas przede wszystkim dobra jakość sprzedawanego produktu i związane z tym wciąż powiększające się grono stałych klientów. Sukces cukierni jest długotrwały i potwierdzony przez odwiedzających wieloletnim uznaniem jej wysokich walorów smakowych.
Cały zespół każdego dnia z pełnym zaangażowaniem i pasją pracuje, aby sprawić radość miłośnikom słodkości, dlatego też każde ciasto i ciasteczko jest dziełem ludzkich rąk.
Pojęcie „przyjazna słodycz”, cechuje się brakiem zbędnych dodatków, sztucznych polepszaczy, tłuszczy utwardzonych i konserwantów. Nasza cukiernia jako pierwsza na polskim rynku, w 1995 roku wprowadziła ciasta z kajmakiem argentyńskim, takie jak: TOFFIÓWKA, KREMÓWKA TOFFI, TOFFI ORZECH
PRODUKT ORYGINALNY
To w naszej cukierni został wymyślony i wdrożony innowacyjny produkt – kruche rurki z kajmakiem i śmietaną. Jeśli kupują je Państwo , to tylko te opatrzone logiem naszej cukierni można nazwać oryginalnymi. Warto o tym pamiętać, ponieważ jedynie nasze kruche rurki z kajmakiem i śmietaną posiadają naturalny skład i niepowtarzalny smak!